Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudom letölteni a Simplon Wallet alkalmazást a telefonomra?

A SimplonWallet alkalmazás elérhető és letölthető az App Store-ból és Google Play Store-ból. Válaszd ki a telefonodhoz megfelelő iOS, vagy Android SimplonWallet alkalmazást, majd telepítsd!

Hogyan tudok hozzáadni, módosítani vagy törölni bankkártyákat az applikációban?

Az applikációba történő regisztráció során tudod hozzáadni a bankkártyádat. Módosítani vagy törölni a beállítások/ bankkártya regisztráció menüpontban lehet. Amennyiben a regisztráció során nem adtad meg bankkártya adataidat, az applikációból indított bármilyen vásárláskor felkínálja újra a lehetőséget.

Mit tegyek ha elhagytam a CashCardomat?

A SimplonWallet mobilapplikációban a kártya letiltása funkcióval ingyenesen letilthatod a kártyádat, így más nem fér hozzá a rajta lévő összeghez. Amennyiben kártyád időközben előkerül, újra ingyenesen feloldhatod. Fontos információ, hogy CashCardodat csak abban az esetben tudod letiltani az applikáción keresztül, ha azt előzetesen regisztráltad ott.

Hol tudok fizetni a CashCardommal?

A paypass funcióval ellátott dombornyomott MVM Cascardoddal bárhol a világon fizethetsz, ahol Mastercardot elfogadnak, valamint használhatod online vásárlások során is.

Hogy tudom feltölteni a CashCardomat?

A Cashcardod több módon feltölthető:
- készpénzzel a Papp László Budapest Sportarénában elhelyezett kioskok segítségével, az Aréna nyitva tartási idejében. Az összeg azonnal megjelenik CashCardodon.
- utalással Budapest Bankos számlán keresztül
- készpénzzel Budapest Bankos befizetéssel
- másik CashCardról ingyenes utalással, azonnali jóváírással
A feltöltési módok pontos leírásáért kattints ide
Fontos! A kártyád csak abban az esetben válik feltölthetővé, ha előzetesen regisztráltad az applikációban és ott megadtad az adataidat. (név, születési idő, lakcím)

Hogyan tudok készpénzt felvenni a Cashcardomról?

Az applikációban történő kártyaregisztráció és az adataid (név, születési idő, lakcím) megadása után a CashCardodról bármely ATM-ből vehetsz fel készpénzt belföldön. Személyazonosító dokumentumaid feltöltése után pedig külföldön is.

Mikor utalhatok a CashCardomról egy másik CashCardra?

Abban az esetben, ha a mindkét érintett kártya regisztrálása megtörtént az applikációban és megadtátok az adataitokat is (név, születési idő, lakcím).

Milyen költségei vannak a CashCard használatának?

A kártya használat díjait itt találod

Hogyan használhatom a Papp László Budapest Sportarénán kívül a CashCardomat?

Kártyahasználat:
A paypass funcióval ellátott dombornyomott MVM CasCardoddal bárhol a világon fizethetsz, ahol Mastercardot elfogadnak.
Készpénzfelvétel:
Külföldön is bármely ATM-ből vehetsz fel készpénzt a CashCardodról az applikációban történő kártyaregisztráció, a neved, születési időd, lakcímed megadása és személyazonosító dokumentumaid feltöltése után.
Kártyahasználati díjak:
Ide kattintva találod
Kártyafeltöltés:
Bármilyen folyószámláról utalhatsz a kártyádra a következő Budapest Bank-os számlaszámon keresztül: 10104105-56561300-01004009
Ha euróban utalnál, erre a számlaszámra tedd: 10104105-56561300-01004308
Fontos, hogy a közleménybe írd be a Cardholder ID-t, ugyanis ez alapján kerül a kártyádra a pénz. (A Cardholder ID a kártyán a neved alatt szereplő 12 számjegyből álló számsor.)
Ezzel a feltöltési móddal 1 munkanapon belül érkezik a CashCardodra az összeg.
Kártya feltöltési útmutatót Ide kattintva találod